Desinfectie van zorginstellingen medische toelating

EN60204 & EN61000

De 100% desinfectie robot COMVAT DUO3

Professioneel desinfecteren van de lucht en oppervlakken is een zeer goed wapen tegen verspreiding van het virussen(o.a. SARS-CoV-2) en bacteriën. Gedoseerde concentraties van 15 SIGNIFY UV-C lampen, in combinatie met ozon doden virussen en bacteriën veel beter en sneller in vergelijking met iedere andere methode. Goedgekeurd voor medische toepassingen en verblijfsruimtes, kantoren, winkels, praktijkruimtes, voedselproductie, scholen, laboratoria, recepties, conferentieruimtes, vliegtuigen en nog veel meer.

Desinfectie-Techniek helpt u graag de juiste oplossing voor uw applicatie te vinden om zo een veilige werkomgeving voor mens en dier te creëren.

Wij leveren veilige desinfectie robotsystemen voor diverse medische ruimtes, waar medische toelatingseisen gelden.

Voor ziekenhuizen en klinieken vertegenwoordigen we een innovatieve robot de COMVAT DUO3, welke automatisch IC’s , operatiekamers, verpleegruimtes voor 99,9999% desinfecteert met een gegarandeerd resultaat (getest conform Europese NF T72-281 standaard) wat met geen ander systeem is te benaderen. Geen chemische toevoegingen, gebruikt alleen elektriciteit. Europese innovatie en productie en kwaliteit, snelle levertijden , service en minimaal onderhoud.

Video introductie COMVAT DUO3
Eenvoudig in gebruik
Controle desinfectie procedure

Contact

Email: info@desinfectie-techniek.nl

Telefoon: +31-161-434-183

Mobiel: +31-653220397