De producenten

PROFESSIONEEL, GECERTIFICEERD & BETROUWBAAR

AERUS Active Pure®

AERUS Active Pure®  is de producent van desinfectie apparaten getest en goedgekeurd door de FDA & NASA  op het elimineren van virussen (SARS CoV-2 / Corona) en bacteriën. Onderscheidend door als enige lucht – en oppervlakken te desinfecteren. De beste plug & play oplossing voor scholen, zorg, mkb, en alle andere ruimtes waar mensen zich begeven en ventilatie systemen niet voldoende zijn.

Productpagina(s)

INTER-Medic

INTER-Medic is de producent van de enige UC-V met O3 robot voor 360° toepassing in laboratoria, medische ruimtes, conferentie zalen en andere omgevingen waar professioneel gedesinfecteerd dient te worden. De apparatuur is gecertificeerd volgens de strengste Europese normen voor medische apparatuur.

Productpagina(s)

UNIDOZ

UNIDOZ is ontwikkelaar en fabrikant van desinfectie systemen als hulp bij het beschermen van de voedselproductie. De unieke producten, van eenvoudige- en complete vrachtwagen desinfectie-systemen, CIP reiniging systemen laarzen desinfectie systemen en diverse ander handige oplossingen om de productie locaties in de voedingsmiddelen industrie veilig te maken. 

Productpagina(s)

ZONOSISTEM

ZONOSISTEM is ontwikkelaar en fabrikant van complete industriële ozon en UV-C systeemoplossingen voor diverse toepassingen. ZONOSISTEM heeft zich gespecialiseerd in het professioneel toepassen van plug & play installaties voor industriële toepassingen in de voedingsmiddelen en dranken industrie, de afvalwaterzuiveringen en speciaal voor het reinigen van medicijnresten uit afvalwater, met als doel het gebruik van chemicaliën drastisch te verminderen. Nieuw is de ontwikkeling van het desinfecteren van graan en rijst stromen voordat deze gebruikt worden voor voedingsmiddelen industrie. Dit is een een groene manier en bespaard ook heel veel energie (water en stroom).

Productpagina(s)